Skip to main content

Наслади се на завладяващо ново предложение от любимия бранд Мираж – мини кейкове в два неповторими вкуса – Крем с шоколад и Крем сметана и сладко от портокали.

Новите мини кейкове Мираж са истинско изкушение с комбинацията си от кадифени какаови блатове, плътна какаова глазура и уникален крем с шоколад или със сметана и истинско сладко от портокали. Направени са с грижа и качествени съставки – 100% натурално какао, брашно, истински яйца и мляко. Индивидуално опаковани десертчета за сладки моменти вкъщи или навън. Енергия и наслада в една опаковка!

Любимия бранд Мираж

Мини кейк Крем с шоколад

Създадохме съвършенство. Най-доброто от двата свята на бисквити Мираж и сухи пасти Престиж. Наслади се на новите фантастични мини кейкове – неустоими какаови блатове, завладяващ какаов крем и богата какаова глазура. Мини кейк, направен с грижа и висококачествени съставки в удобна за консумация опаковка. Усети вълшебен вкус и завладяваща какаова магия.

Любимия бранд Мираж

Мини кейк Крем сметана и сладко от портокали

Създадохме съвършенство. Най-доброто от двата свята на бисквити Мираж и сухи пасти Престиж. Наслади се на новите фантастични мини кейкове – пухкави какаови блатове, завладяващо и свежо съчетание от сметанов крем и сладко от портокали и богата какаова глазура. Мини кейк, направен с грижа и висококачествени съставки в удобна за консумация опаковка. Усети вълшебството на какаова магия и портокалова свежест.